GMP Music GMP.html

Artiesten


Rein Mercha is geboren op 27-2-1963,
Hij is een volksheld onder de zigeuner mensen.
Rein Mercha heeft als enige zanger ter wereld de Sinti taal op cd uitgebracht.
Ook heeft de NCRV in 2004 een documentaire genaamd I Soeni over Rein Mercha
gemaakt en uitgezonden.

Rein Mercha kan U verschillende zang stijlen bieden zoals:

De traditionele Sinti zang
Nederlandstalig
Engelstalig

Rein Mercha heeft al vele cd's en dvd's op zijn naam staan en heeft
reeds in diverse tv programma's opgetreden.

Rein Mercha is een zanger met een krachtige stem, die de komende tijd nog veel van zich zal laten horen !
Hij gaat nu de rest van Nederland veroveren met o.a. Nederlandstalige muziek.

Rein Mercha


Zanger en entertainer John Medley, is geboren op 17 juni 1969 te ’s-Gravenhage. Hij is op 20 jarige leeftijd begonnen met zingen en had zijn debuut in het Haagse café "De Passe-partout". Daar trad hij op met het nummer "Daar aan de waterkant". In vele Haagse cafés kreeg John Medley bekendheid. 
In de loop der jaren heeft John Medley met diverse grote namen op het podium gestaan, zoals Grant & Forsyth, Dries Roelvink, Wolter Kroes en Sugar Lee Hooper. 
Tot driemaal toe heeft John in het voorprogramma gestaan van Andre Hazes en éénmaal in dat van Gerard Joling. Dit bleek een zodanig succes dat hij destijds een proef Cd heeft laten maken. Inmiddels heeft John Medley al 5 schitterende Cd's op zijn naam staan. De optredens bij de Haagse Voetbal Gala avonden 2005 en 2006 waren een groot succes gezien de reacties van het Haagse voetbalpubliek. Het logische vervolg van deze geboekte successen was dat John Medley uitgroeide tot een hot item in Den Haag en omstreken en veel optredens verzorgde. 
De optredens van deze zanger kenmerken zich door trefwoorden als feest en emotie! Zijn nieuwe Cd is zeer goed ontvangen bij het publiek. Deze Cd (Ben op de goede weg) is boordevol prachtig Nederlandstalig repertoire door John Medley zelf uitgekozen. Ook de clip “Als het moet doe ik het goed” , waaraan Lee Towers heeft meegewerkt , valt in goede aarde bij het publiek en stond nummer 1 bij TV Oranje. Hiermee geeft John niet alleen zijn fans ontzettend veel (luister)plezier maar laat hij tevens zien dat hij nog heel veel te bieden heeft. Ga eens naar zijn website en bekijk de foto’s die bij verschillende optredens zijn gemaakt en geef zelf een oordeel.

John Medley


Samantha Steenwijk is geboren op 12 april 1986 te Voorburg, haar hele jeugd heeft zij doorgebracht “onder de rook van Den Haag” in het plaatsje Rijswijk.

Vanaf 2006 bracht Samantha, na de overwinning van een grote Haagse talentenjacht, diverse singles uit om kennis te maken met het geen wat ze zo graag doet.
2008 was een moeilijker jaar voor de jonge zangeres. Door overbelasting ontdekte de KNO- arts een poliep en een ontsteking op Samantha haar stembanden. Een operatie volgde en een half jaar lang mocht er geen noot gezongen worden. Dankzij een perfecte begeleiding van zangcoach Barbara Goes, kwam Samantha gelukkig weer goed op de been.

Inmiddels is 2009 een super goed jaar aan het worden, zo was er een vliegende start door 'Talent van de maand' te worden bij de TROS sterren.nl.
Dankzij de samenwerking met bekendere mensen in het vak, wordt er halverwege het jaar een perfect nummer voor Samantha geproduceerd 'Kom Ga Mee Met Mij!', een nummer precies in de muziekstijl wat zij het liefst zingt. Hiermee wordt Samantha zelfs uitgenodigd voor het voorprogramma van Gerard Joling in Spaarnwoude!
De verwachtingen van dit nummer zijn groots, op naar de top!http://sterren.nl/shapeimage_19_link_0

Samanta Steenwijk


Danny is op 31 maart 1987 geboren in Delft en is opgegroeid in het Westland. Al op jonge leeftijd stond hij in de woonkamer met zijn echo microfoon mee te zingen met alle liedjes die hij hoorde op tv. Ook voor toneelstukjes klom hij graag het podium op, zowel op school als op andere feestjes. Hoe jong hij ook was, hij genoot ervan om mensen te entertainen. Toen hij een jaar of 16 was, begon hij met het organiseren van hollandse avonden voor de plaatselijke carnavalsvereniging.

Zo kwam hij in contact met John Medley , die hem vroeg om eens mee te gaan met hem naar een paar optredens. Een paar optredens werden al snel meer optredens, waar hij fotos maakte en John na het optreden weer veilig thuis bracht. Danny kende al snel alle nummers uit zijn hoofd en zong tijdens de optredens alle teksten vrolijk mee.

Dat dit niet onverdienstelijk ging, was ook zijn ouders opgevallen. Zij gaven hem voor zijn 22e verjaardag tien zanglessen.
Vanaf dat moment had hij het zangvirus te pakken en ging ook na de 10 lessen gewoon door. Steeds vaker gebeurde het dat hij af en toe zelf een nummer zong tijdens 1 van de optredens van John Medley, want ja goed voorbeeld doet goed volgen!

Na positieve reacties van de mensen tijdens optredens en talentenjachten is Danny er klaar voor om nu zelf de podiums in het land te veroveren. Vanaf 2011 zul je Danny dan ook op verschillende plaatsen in het land tegen komen.

Danny Zuijderwijk


Zangeres, rechtstreeks uit Rotterdam. Recht uit het hart is het motto van Astrid.
Zij begon haar zangcarrière in 1993, (ontdekt door Cock van der Palm, bekend van de hit “Mira”) en scoorde met haar tweede single “Hij heeft ’t in z’n vingers”) direct een hit !
Astrid is er enkele jaartjes tussenuit geweest omdat zij een zoontje kreeg, die inmiddels 14 is ! en twee jaar geleden heeft Astrid haar carrière weer helemaal opgepikt en kwam met haar zomerhitje “Vliegen zonder vleugels” weer volledig in de schijnwerpers !
Zij brengt Ballads als geen ander en weet daarmee het publiek geboeid te houden tot de laatste noot.
Maar zeker ook voor een onvervalste gezelligheid weet zij datzelfde publiek meteen op de tafels te krijgen.
Door het brengen van de bekendste, nieuwste maar ook ouderwetse meezingers heeft zij al menig zaal plat gekregen.
Laat U niet misleiden door het woord Rotterdams, want ook in het Engels raakt Astrid alle snaren die er zijn.
"Een volle warme stem geroemd om de uitspraak" haar Rotterdamse gezelligheid ten toon te spreiden.
Astrid stond onder meer in de -"5-Uur Show" bij Viola Holt,- "Hollandse Hitfestival" in Enschede, “Hart voor Muziek”, diverse artiestengala's door heel Nederland en is zelfs het podium van de Rotterdamse "Ahoy" (Nacht van Oranje) niet vreemd. Haar laatste single “Piroschka” (een half jaar geleden) bereikte zelfs een notering in de TOP100, en stond met dit geweldige nummer (geproduceerd door Cees Vermeulen-windsant) maar liefst vijf weken in de lijst!

Astrid Koelewijn


Zangeres Deborah is geboren op 9-12-1981 te Rotterdam.
Vanaf 1985 deden steeds meer jongens en meisjes een poging om te gaan zingen.
Deborah was toen 4 jaar en deed al mee aan menig kinderplaybackshows die indertijd veel georganiseerd werden.
Vanaf haar achtste jaar tot haar veertiende deed Deborah aan ballet, waarmee ze vaak in theaters heeft gestaan. Op haar vijftiende deed ze auditie bij Ferdi en Rob Bolland voor de groep WOW, ze eindigde bij de laatste zeven maar bleek helaas toch te jong te zijn.
Na enige tijd nauwelijks met muziek bezig te zijn geweest, kwam Deborah in 2009 terug met de fantastische single en videoclip  “Ware liefde” . En zat Deborah enige tijd bij het zelfde Management (Good Move Productions) als Rein Mercha. In 2011 slaat Deborah een nieuwe weg in en gaat zich meer richten op Engelstalig en dan in de richting van een mix van Pop, Rock en Soul
In Rotterdam en omstreken is Deborah nu geen onbekende meer en menig keer zette ze het Princestheater op z’n kop, en zo ook de congreshal in Ahoy op 9 december 2007.in de lijst!

Deborah

Rachel is geboren op 09 juli 1980 te Haarlem.

Al heel vroeg was het duidelijk dat Rachel zangeres zal
worden, want al snel stond onze kleine blonde stem in
menig bekende kroeg in Amsterdam en omstreken op de
bar. En bracht menigeen de oortjes op hol. René, André en
Trijntje, hielden hun lippen op elkaar als die kleine blonde
meid weer eens de bar op toog. Echter, boven-staande namen
konden allen hun doorbraak maken. Maar Rachel besloot een
drastische carrière switch te maken, en werd moeder. Na 4
prachtige meiden op de wereld gezet te hebben, is Rachel er nu
helemaal klaar voor om Nederland met haar prachtige stem te
veroveren. Op vele plekken in het land staat Rachel alweer op
de planken. In 2009 deed Rachel mee aan X-Factor, waar ze
hele hoge ogen gooide.

Rachel heeft in 2010 een contract getekend bij Good Move Productions,
en inmiddels is haar debuutsingle en videoclip (Now that i found you)
uit. Voor de mensen die Rachel nog niet kennen, let goed op want
Rachel komt eraan.

Rachel